Continuant treballant sobre la tardor i els seus fruits, avui a les classes de 2n hem observat alguns d’aquests saborosos i nutritius aliments.
Els hem comparat, hem observat les diferències i semblances, el seu color, la textura de la pell i també els hem tastat, encara que una mica verds, hem pogut notar el sabor dolç dels caquis, l’acidesa de la llimona, l’amargor de les olives i les glans, la semblança del gust del codony amb la poma…
Ens ha sorprès la forma del codony i hem vist que quant el partim li passa exactament igual que les pomes, s’oxiden amb l’aire.
També ens ha sorprès la forma com el caqui té disposades les llavors, talment una estrella amb vuit braços, tots iguals.
Quina olor que ens ha quedat a les mans un cop hem pelat la llimona! Veiem com s’anava desprenent l’oli que hi havia a la seva pell. I, degut a això, la classe ens ha quedat una olor molt refrescant. Hem vist que hi podien haver de 10 a 14 grills que contenien el suc i les llavors.
Hem posat un parell de caquis a madurar per poder observar els canvis que hi haurà a la textura de la seva carn i el color de la seva pell. I després tastar-los! Ens agradaran? Haurem d’esperar-nos una mica per saber-ho.
Ara només ens queda preguntar als pares que en saben d’aquests fruits, que se’n pot fer i perquè són beneficiosos per la nostra salut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada