dimarts, 15 de febrer del 2011

'Tastem la Mediterrània'


Després del 'Sambori' activitat feta a primer relacionada amb l'alimentació i hàbits saludables, aquest curs a segon ens ha tocat el tema de 'Tastem la Meditarrània'.
Aquest cop els nostres alumnes ajudats pel bon 'savoir-faire' de dos grans experts i, després de repassar la piràmide d'aliments, ens han fet veure que per menjar alguna cosa ho hem de fer amb els cinc sentits: la vista, qui no ha menjat mai pel goig que fan els aliments!, el tacte, l'oïda, l'olfacte i evidentment el gust. Hem analitzat alguns aliments que ens han portat: tomàquets, cigrons, cereals... i els hem tastat fixant-nos sobre tot amb com eren, quina olor feien, quin tacte tenien i sobretot el seu gust. Els hem descrit i després ens hem ben atipat! I... que bé ens ho hem passat, encara que a alguns el gust no és que els hi hagi convençut massa!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada