divendres, 25 de març del 2011

FEM DE PASTISSERS!!!

Avui ha estat un dia molt especial, hem començat la nostra preparació per ser pastissers, una de les professions més dolces que existeixen! i per fer-ho hem dissenyat una petita mona de xocolata i ja veureu que ens en hem sortit molt i molt bé!!!
Aquest matí hem dissenyat la caseta: L'hem dibuixada, n'hem fet els patrons i hem comprovat si la construcció aniria bé.
Aquesta tarda, el menjador ha estat el nostre obrador. Amb l'ajut del microones hem desfet la xocolata, l'hem estès sobre del paper de mantega i hem deixat que es refredés i tornés a quedar dura. La pista ens la donava el moment en que la xocolata deixava de brillar.La nevera ens ha ajudat una miqueta en aquest procés. Hem fet una altra base de xocolata per posar-hi la caseta quan l'anem construïnt.
Després hem posat els patrons de la caseta que haviem decidit fer damunt d'una de les bases de xocolata i hem tallat les peces amb l'ajut d'una espàtula.

Un cop tallades hem procedit a muntar la caseta sobre l'altra base de xocolata. Hem utilitzat una petita mànega amb xocolata fosa, com si fos el ciment, per enganxar les parets de la casa i el teulat.
Acabada de construir, hem enganxat la porta i un parell d'arbres al davant de la casa i l'hem deixat refredar del tot.
El resultat, aquestes magnífiques mones!!!

I de la resta de xocolata que ha quedat, us deureu preguntar que n'hem fet, oi? Doncs, esbrineu-ho vosaltres mateixos tot mirant aquest reportatge!

Que divertit i que bona que era la xocolata!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Un deliciós reportatge d'una experiència enriquidora. Gustosament vull manifestar les meves felicitacions als experts cuiners i a les magnífiques dinamitzadores.

    ResponElimina
  2. Veient aquesta experiència et ve de gust menjar xocolata a dojo.
    M'ha agradat molt això que heu fet. L'any que ve ja se a qui encarregaré la mona. Felicitats guapíssims! D'una bona menjadora de xocolata.

    ResponElimina