dimarts, 2 d’octubre del 2012

BITÀCORA DE PRIMER

Acabat l'enrenou de la revolta, els nens i nenes de primer han iniciat el curs amb feines serioses. Per una banda han començat a estudiar un tema que els hi preocupa molt: Els dents i la seva història. A partir d'aquest tema tan proper s'aniran donan compte de que el cos canvia i de que una bona alimentació té una importància vital en el nostre creixement.

La família de la Lucía ens va visitar per a mostrar-nos el membre més petit: Un guapíssim nadó de quatre messos anomenat David. Els nostres alumnes van fer preguntes relacionades amb les vivències del simpàtic germanet.
 
Com que la caiguda dels dents està relacionada amb el creixement, cal saber mesurar per adonar-nos d'altres canvis que van experimentant els Carraus i els Follets. Avui mateix han començat a saber qué és mesurar i a familiaritzar-se amb diversos instruments de mesura. S'han donat situacions divertides, ja que hi ha objectes ben estranys i que serveixen per mesurar.....per mesurar..... mmmmmm bé alguna cosa important.







Els nens de primer han portat els deures ben fets i ens han explicat la seva història dental. Hem fet una estadística amb el material que Construccions Pérez ha emprat als nens per a construir el seu palau calcàri, i durant la tarda, hem aprofondit en el conèixement de la boca observant amb instuments altament científics com són les seves dents i com estan distribuides.



1 comentari:

  1. No hi ha res com a investigar amb el propi cos!
    Endavant follets i carraus!
    Mare Martina Gallemi

    ResponElimina