dilluns, 17 de juny del 2013

UNA DE CAPGROSSOS

I per acabar el curs, a la classe de les Bruixes i els Mataties com que no n'hem tngut prou amb els nostres estimadíssims diamants, hem adoptat un trio de capgrossos. Qui ens havia de dir que després d'un mes haguéssim pogut observar tots els canvis que s'han produït!

Tot va començar quan ens vam trobar uns quants capgrossos en un bassal. En vam poder pescar un  amb l'objectiu d'observar-lo i tornar-lo al seu habitat natural. L'endemà la'Ikhlass en va trobar dos més i així vam muntar un petit aquari amb els tres capgrossos. Els hi anàvem canviant l'aigua cada dos dies i també els proporcionàvem menjar que sortia d'una mena de verdet que creix a les basses.


De mica en mica vam anar veient com s'anàvem produïnt els canvis: primer els van sortir uns petits bonyets a cada costat de la cua i l'endemà vam veure que ja tenien unes minúscules potes.


Tot just al dia següent vam observar que els hi havien sortit les potetes del davant i, després dia a dia, s'ha anat fent més grossa i la cua més petita.



Hem pogut veure tota la METAMORFOSI d'un capgròs.  Genial!!!!

Ara, arribat el final de curs cal que retornin al seu hàbitat natural.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada