divendres, 29 de setembre del 2017

TOTA LA VERITAT SOBRE LA REVOLTA DELS NANS



Els nens i nenes de primer han començat fort l'etapa de primaria. Han començat fent un petit projecte sobre els nans. D'una manera experimental, lúdica i divertida , han après quins són els nans de la nostra ciutat i han descobert coses que potser no sabien. Paralel·lament a la part més teòrica, han confeccionat uns espectaculars capgrossos amb material de rebuig i els hi han psoat un nom.  Amb tota l'informació aconseguida, al final han pogut escollir el nom de la classe, amb votació solemne i estadísticament garantida.
Per acabar la seva entrada a la primaria han fet una petita festa on han convidat als seus antics companys de pati, els nens i nenes de p-4 i p.5, així com també als seus nous companys d'etapa, els nens i nenes de segon. La festa, com sempre va ser molt divertida, amb música, dances inventades per l'ocasió i un final de festa amb el betequero.
Un inici de curs marxós i divertit. Ara a treballar... però... la marxa no decau...dintre d'un mes... aquests fantàstics nens de primer estrenen l'obra de Sant Simó..
Ja us ho van dir.... això és un no parar !!!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada